ATB tocht

De Hel van Zuid-Limburg

Gratis deelname voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar uit de gemeente Schinnen onder begeleiding van een oudere.

Zondag 4 oktober 2015 wordt voor de 27ste keer de ATB tocht de Hel van Zuid-Limburg verreden. Deze tocht wordt georganiseerd door toerwielerclub TWC Bergop te Puth.

Na inschrijving op het sportcomplex te Puth kunnen 3 afstanden (30, 40 of 50 km) worden gereden. De tocht doet onder anderen het Danikerbos en Stammenderbos aan. Hier zijn een aantal mooie beklimmingen en afdalingen opgenomen in het parcours. Verder worden de deelnemers door typisch Zuid-Limburgse holle wegen geleid. Mooie vergezichten maken de tocht compleet. Onderweg zijn 2 controleposten waar iedereen zijn dorst kan lessen (thee en sportdrank) en de innerlijke mens versterken (bananen en wafels). Bij de start/finish is er douche gelegenheid voor zowel de fietser als de fiets. Verder is hier ook gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.

Start/finishplaats: Sportcomplex In 't Veldj, Sittarderweg 10, 6155 LV Puth

Vertrektijd: 8:30-10:30 uur

Inschrijfkosten: 5 euro, NTFU-leden 4 euro


Voor wie zich alvast wil inleven in de tocht:
- Foto's van de voorgaande editie zijn te zien in het fotoboek.
- Voorgaande edities van de ATB-toertocht "De Hel van Zuid-Limburg" gefilmd door Fons Moors: editie 2012, editie 2008 deel 1, editie 2008 deel 2